Ελληνικά English
ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ NEWSLETTER ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Pentagon Sports & Travel με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι ο μοναδικός ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα –αναγνωρισμένος επίσημα από τον ΕΟΤ (ΜΗ.Τ.Ε.:0933Ε61000123701)- που παρέχει αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες ταξιδιών σχετικά με τον αθλητισμό και την εκπαίδευση (πολιτιστική / θρησκευτική), τόσο σε γκρουπ όσο και σε ιδιώτες.

Αθλητικές και εκπαιδευτικές εκδρομές συνδυασμένες με περιηγήσεις, συμμετοχή σε οργανωμένα τουρνουά, πακέτα παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων, εύρεση κέντρων προετοιμασίας, πακέτα διακοπών με αθλητικό χαρακτήρα, διοργάνωση και συντονισμός αθλητικών εκδηλώσεων για άλλους φορείς όπως δήμους, σχολεία, ενώσεις, συλλόγους κ.τ.λ. είναι οι υπηρεσίες που θα ανακαλύψετε «ταξιδεύοντας» μέσα στην ιστοσελίδα της PST.

About PST - Ποιοι Είμαστε

Το ανήσυχο πνεύμα των ανθρώπων μας, η εμπειρία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια και το δίκτυο των επαφών με εξειδικευμένες εταιρίες του εξωτερικού, ομοσπονδίες, ενώσεις συλλόγους, κ.τ.λ. που συνεχώς αναβαθμίζεται μας κάνει απαραίτητο συνεργάτη στην πραγματοποίηση από των πιο απλών μέχρι και των πιο δύσκολων και ιδιαίτερων αιτημάτων σας, παρέχοντας πάντα και σε κάθε περίπτωση υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές.

Νιώστε τη σιγουριά και την εγγύηση που σας προσφέρει η εξειδίκευση, η συνέπεια και η πολύχρονη παρουσία της PST σε ένα ιδιαίτερο απαιτητικό κομμάτι του τουρισμού. Απόδειξη των παραπάνω αποτελούν όλες οι ομάδες και οι ιδιώτες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν και συνεχίζουν να μας προτιμούν για τις αθλητικές και εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο ταξίδι του αθλητισμού και της εκπαίδευσης… Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο!!!

 για την ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια όντας ο μοναδικός ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα που ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με υπηρεσίες αθλητκού και εκπαιδευτικού τουρισμού.
 
 για τις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ που μπορούμε να σας προσφέρουμε σε αθλητικούς και εκπαιδευτικούς ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ σε όλο τον κόσμο.
 
 γιατί μαζί μας μπορείτε  να σχεδιάσετε την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ, όπως ακριβώς ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ...
 
 γιατί η PST με το επιλεγμένο δίκτυο των συνεργατών της σας παρέχει μόνο ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, από την μεταφορά, τη διαμονή σας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της εκδρομής σας.
 
 για τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ που θα βρείτε σε εμάς σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. ΑΠΟΔΕΙΞΗ εκείνοι που μας προτιμούν ξανά και ξανά για να πραγματοποιήσουν τα αθλητικά και εκπαιδευτικά τους ταξίδια...
 
 γιατί μαζί μας ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ καθότι η PST ως επίσημο αναγνωρισμένα ταξιδιωτικό γραφείο από τον ΕΟΤ έχει συνάψει ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης.
 
 γιατί είμαστε ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ 24/7 για να ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ σε ότι χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της εκδρομής σας. 

 

Σήμα Λειτουργίας 
Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού

 

Μέλος του Συνδέσμου Εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων