Ελληνικά English
ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ NEWSLETTER ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα / Newsletter

Καλώς Ηρθατε....γηφΑΦΑΒΞΑΒΞΦ//ΝΞΦΑΞκφακφκακνφα... 25/10/2014
 
   

 

Φόρμα εγγραφής

Ε-mail * :

     

 

Εγγραφείτε τώρα στο NEWSLETTER μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες της PST και των συνεργατών της...Newsletters / Ενημερωτικά Δελτία

Τα newsletters - ενημερωτικά δελτία που ο επισκέπτης / χρήστης λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) της Pentagon Sports & Travel αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δικτύου και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το δίκτυο έχει το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές. Η PST μπορεί να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού χαρακτήρα πέρα από τα Newsletters εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.


Προσωπικά Δεδομένα

Η Pentagon Sports & Travel λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων, που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία, δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Η PST δεσμεύεται ότι όλα τα Προσωπικά Δεδομένα, που τυχόν περιέρχονται στον δικτυακό τόπο της δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτα μέρη.

 

 

Σήμα Λειτουργίας 
Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού

 

Μέλος του Συνδέσμου Εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων